200 gr bloem – ½ tl zout – 100 gr koude boter – 4 el ijswater – 2 stelen bleekselderij – 6 takjes dragon – 150 gr zalmfilet – 150 gr filet van stevige witte vis – 125 gr garnalen – 4 eieren – ½ dl crème fraîche – 1 el aardappelmeel – 2 tl mosterd – 150 gr belegen geitenkaas – vorm van 24 cm
Deeg maken. (zie recept bij deegsoorten) Laat 20 min rusten in koelkast. Vorm invetten, bestrooien met bloem en met deeg bekleden. Prik wat gaatjes in de bodem. Bak de bodem 10 min blind in een oven van 200o C. Bleekselderij schoonmaken en in flinterdunne reepjes snijden. Vis in dobbelstenen snijden en met peper en zout bestrooien. Eieren kloppen en mengen met crème, dragon, mosterd, aardappelmeel, peper en zout. Verdeel vis, garnalen, bleekselderij over de taartbodem. Schenk roommengsel erover en bestrooi met gerapte kaas.
Bak ca 35 min in het midden van de oven goudbruin en gaar. Lekker met tomatensalade.