300 gr zwarte linzen – 4 lente-uitjes – paar takjes peterselie – 12 zwarte olijven zonder pit – 3 el kappertjes – 3-4 el (mosterd)dressing – 200 gr gemengde sla (eikenblad, veldsla, rucola) – 4 plakken zachte geitenkaas van ca 75 gr – 3-4 tl vloeibare honing – peper en zout
De linzen beetgaar koken volgens verpakking, laten uitlekken en terug in de pan doen. De lente-uitjes en peterselie fijn snijden, de olijven in stukjes snijden. Dit met de kappertjes door de warme linzen scheppen en ca 2 min verwarmen. Roer de dressing erdoor en maak op smaak met peper en zout. Leg de plakken geitenkaas op een bord en plaats even onder een hete grill. De kaas mag licht kleuren en een beetje smelten. Verdeel de sla over 4 borden en schep de linzen erop. Leg hierop de geitenkaas en druppel de honing erover.
Serveer met stevig brood naar keuze.