Groentepannenkoek met brie

2 kleine courgettes – 3 eieren – 300 gr bloem – 1 tl bakpoeder – 75 gr oude kaas – 7½  dl volle melk – 3 el verse bieslook – peper en zout – 1 rode + 1 groene paprika – 150 gr champignons – ½ prei – 2 el olijfolie –  2 el verse (of 2 tl gedr.)  Provençaalse kruiden (tijm, rozemarijn, majoraan) – 200 gr brie –  75 gr geraspte kaas – 1 tl paprikapoeder

Rasp de courgette en knijp het vocht eruit. Maak een beslag van de courgette t/m peper en zout. Bak hiervan 8 pannenkoeken. Zet apart. Snij de paprika’s in reepjes, de champignons in plakjes en de prei in ringetjes. Roerbak de groenten in de olie beetgaar, voeg de kruiden toe en bak nog even mee. Maak op smaak met peper en zout. Verdeel de groenten over de pannenkoeken, leg er plakjes brie op en klap ze dubbel. Meng de geraspte kaas met het paprikapoeder en strooi over de pannenkoeken. Zet de gevulde pannenkoeken even in de oven van 180 oC om het goed warm te laten worden en de kaas te laten smelten.