4 stukken a 175 gr stevige witte visfilet (kabeljauw, zeeduivel) – peper en zout – citroen – 1 rode ui – 1 t knoflook – 1 mango – 1 rode paprika – 1 limoen – ½ rode peper – 6 el mangodressing – verse koriander – olijfolie – 4 el lichte sojasaus– 4 vellen bakpapier of aluminiumfolie
Maak eerst de mangodressing. Was de vis en dep droog. Bestrooi met peper en zout. Bestrijk de vellen bakpapier of folie met wat olijfolie en leg de vis erop. Snij de ui in dunne kwart-ringen, de paprika in dunne reepjes van 2 cm, de rest van de mango in kleine stukjes. Snij dunne reepjes van de limoenschil, zonder het witte gedeelte. Snij de peper in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en snij in heel dunne reepjes. Snij de knoflook fijn. Meng dit alles met 6 el mangodressing en verdeel over de stukken vis. Vouw de pakketjes dicht; eerst de bovenkant, daarna de zijkanten. Zet de pakketjes op een bakplaat en bak ze 15 min in een voorverwarmde oven van 175o C. Snij de koriander fijn. Zet op elk bordje een pakketje, maak open en besprenkel met wat olijfolie, sojasaus en de koriander.