500 gr geitenvlees – peper en zout – olijfolie – 3 kruidnagels – 2 laurierblaadjes –
2 kaneelstokjes – 4 t knoflook – 1 ui – 2 dl droge witte wijn – 40 gr boter – 40 gr bloem
Ui en knoflook fijn snijden. Geitenvlees (te koop bij bv Marokkaanse toko) in stukken snijden, bestrooien met peper en zout en rondom bruin bakken in de olie. Haal uit de pan, en fruit dan de ui en knoflook en voeg de specerijen toe en bak nog even mee. Voeg dan de wijn toe, breng aan de kook, leg vlees terug in de pan en laat het in 2-3 uur gaar sudderen. Haal vlees uit de pan. Maak een roux van de boter, bloem en voeg geleidelijk en roerend het stoofvocht toe. Laat het zachtjes pruttelend binden. Voeg het vlees weer toe en laat goed warm worden. Breng op smaak met peper en zout.