4 blaadjes bladerdeeg – 4 plakjes verse geitenkaas (bv Bettine Blanc)- 2-3 el honing – tijm – 1 ei
Verwarm de oven voor op 180o C. Verspreid de plakjes bladerdeeg op het aanrecht en laat ontdooien. Leg de geitenkaas erop en bestrooi met wat tijm. Lepel er wat honing over.
Vouw de punten van het bladerdeeg naar elkaar toe en knijp de naden goed dicht; je krijgt vierkante pakketjes met de punt naar boven. Klop het ei los en bestrijk hiermee de pakketjes. Leg de pakketjes op een bakplaat en schuif in het midden van de oven. Laat het 15 min bakken tot ze er goudbruin uitzien en het deeg gaar is.
Zet de warme pakketjes op bordjes en garneer met bv partje citroen, blaadje sla, kerstomaatje, bieslook.
evt kun je de pakketjes na het bestrijken met ei, bestrooien met wat sesamzaad of maanzaad