dressing: 2 el rode wijnazijn – ½ el honing – 4 el olijfolie – 2 el walnootolie – ½ tl tijm – ½ tl marjoraan – peper en zout – 150 gr gemengde sla (bv. frisee, rucola, lollo rosso, eikenblad) – 40 gr walnoten – 20 zwarte olijven – 4 plakken verse geitenkaas van 1 cm zonder korst (bv Bettine Blanc) – 2 el honing – snuf tijm
Voor de dressing de azijn t/m zout goed mengen (kan goed in een afgesloten jampotje). De sla schoonmaken en in kleinere stukken scheuren. Meng het met de dressing en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de gehakte noten en gehalveerde, ontpitte olijven.
Leg de plakjes kaas op een bakplaat, besprenkel met honing en snuf tijm en schuif 2-3 min onder een hete grill, zodat de bovenkant van de kaas lichtbruin kleurt.
Leg de plakjes kaas op de sla en serveer meteen.